JUHLATILOJA HELSINGISSÄ

Syntymäpäiväjuhlat, hääjuhlat, kastetilaisuudet, muistotilaisuudet, pikkujoulujuhlat ym. IL CANTO -salia voi vuokrata juhlatilaisuuksiin, kokouksiin, konsertteihin, harjoitustilaksi tunniksi, päiväksi tai vaikkapa viikoksi. Sali on kokonaisuudessaan yhtä avaraa tilaa. Ruokailemaan mahtuu max. 65 henkilöä. Esimerkiksi konsertteihin juhlatila tarjoaa istumapaikkoja parhaimmillaan 100 kappaletta. 

IL CANTO -salissa on flyygeli/piano, äänentoistolaitteet, videotykki, valkokangas, mikrofonit, nuottitelineet ja CD-soitin. Peilit ja tiiliseinä luovat juhlallista tunnelmaa. Keittiö on ns. kotikeittiö (kiertoilmauuni, astianpesukone, korkea jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, hanalliset termoskaatimet, 50 hengen kahvikalusto, tarjottimia, kynttilänjalkoja, maljakoita ym), jossa pitopalvelut onnistuvat loihtimaan toiveillallisen viehättävässä salissa. IL CANTO -salissa pidettäviin yksityistilaisuuksiin saa myös tuoda omat ruoat ja juomat. Pöytäliinojen vuokraus onnistuu kauttamme. Vuokraaja luovuttaa salin sellaisessa kunnossa, kun se on vuokratessa ja lattioiden pesusta huolehtii IL CANTO -salin henkilökunta. Jos IL CANTO -salin haluaa vuokrata lauantaiksi, on mahdollisuus jatkaa vuokra-aikaa sunnuntaille klo 8-14. 

Esiintyjät juhlatilaisuuksiinne voitte tilata myös meidän kauttamme. IL CANTO -salin yhteydessä toimii myös suosittu laulukoulu IL CANTO. Sijaitsemme Kulosaaressa, Svinhufvudintie 1 (Kulosaaren ostoskeskus) aivan metroaseman lähellä.

HINNASTO:
Perushinta lauantailta 580 €, vuokra-ajan jatkaminen sunnuntaille klo 8-14 saatavilla 80 € lisähintaan. Muina iltoina hinnat sopimuksen mukaan. Kahvikalusto 50 hengelle 35 €. Pöytäliinat (valkoinen, beige ja lila) 6 € kappale ja huputetut tuolit 20-50 € tuolien määrästä riippuen. Omien pöytäliinojen käyttö on mahdollista, kuten myös omien ruokien ja juomien tuominen paikalle juhlatilaan.

YHTEYSTIEDOT
Yhteydenotot mieluiten arkisin klo 10-19, lauantaisin klo 10-16 tai sähköpostitse.
050-3555132 Maarit Persson , maaritpersson@gmail.com 
0400-682175 Jussi Kiiveri, pianokiiveri@gmail.comIl Canto -sali Kulosaari Helsinki

www.juhlatiloja.fi

Venuun suositeltu kumppani